VÉNUSZ BÚTORCSALÁD

A VÉNUSZ magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkező irodabútor család, melyet szakembereink 25 éves tapasztalatával tökéletesítettek. Bútoraink korszerű gépsorokon, a környezetvédelmi előírások maximális betartása mellett készülnek. Széles szín- és elemválasztékban állnak rendelkezésre, hogy Ön igényeinek megfelelően rendezhesse be irodáját. Vezetői irodákba és csoportos munkahelyekre is megoldást talál katalógusunkban, de ha szükséges, egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

LAPLÁBAS IRODABÚTOROK – VEZETŐI ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Laplábas irodabútor = erő, tekintély, stabilitás
Az asztal elülső íve lágyítja a megjelenést, ezért kedvelt berendezés a közép- és felsővezetők irodáiban. Az íróasztal mellett elengedhetetlen az elegáns szekrénysor, mely számtalan variációban áll rendelkezésre: nyitott, ajtós, üvegajtós, alukeretes üvegajtós. Az ajtókat a fogantyúval tehetjük egyedivé, melyekből szintén széles választékot talál nálunk.

LAPLÁBAS IRODABÚTOROK – OPERATÍV MUNKAHELYEK

Operatív munkahelyek
A Vénusz irodabútorcsalád elemeivel egyéni és csoportos munkahelyeket is kialakíthatunk. Az asztalok formaválasztéka számtalan elrendezési lehetőséget nyújt, így biztosítja az irodahelyiségek kihasználtságát, a rendezett tér kialakítását. Az asztalok és tárolórendszerek mellett számos kiegészítő elem áll rendelkezésre az elképzelések valóra váltása érdekében. Konténerek, asztaltoldatok, paravánok, klaviatúratartók segítik, hogy létrehozhassák az Önnek és kollégáinak legmegfelelőbb munkaállomásokat, melyek a mindennapok kényelmét szavatolják.

FÉMLÁBAS IRODABÚTOROK – OPERATÍV MUNKAHELYEK

Vénusz Classic – egyszerűség,minőség 
A Classic fémlábas rendszerű irodabútorokkal visszafogott külsejű, de ergonómiailag tökéletes munkahelyek hozhatók létre. A rendszer nagy előnye, hogy a lábak vezetékelhetők, így a számítógépből kilógó kábeleket elrejthetjük, nem csúfítják irodánk összképét. Több asztalmagas tároló is szerepel kínálatunkban, így ezekkel jól lezárhatók a fémlábak miatt szabadon maradt asztalvégek.

Tárolórendszerek – a rend őrei
A tárolórendszerek ideális kialakítása biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést és a rendet az irodában. A szekrények méretét és formaválasztékát a dolgozó ember igényeihez igazítottuk, így biztosítjuk a rendszerezett tárolás és gyors hozzáférhetőség lehetőségét. A céges dokumentumok, fontos iratok megóvására is gondoltunk, ezért a Vénusz irodabútor család minden tárolóeleme zárral is  egvásárolható. Asztaltoldatok – íróasztal és tárgyaló egyben Takarékoskodjunk a hellyel, íróasztalunkhoz rögzítsünk tárgyalótoldatot, így irodánk több funkciót is elláthat. A változatos formájú és méretű tárgyalótoldatok tökéletesen illeszthetők az asztalokhoz.


SZEKRÉNYEK

A szekrények magassága és szélessége jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1923 mm, 1552 mm, 1146 mm, 776 mm, asztal magas szekrényeké 731 mm. A magassági méret nem tartalmazza az álltható láb méretét, ami 28 mm, asztalmagas szekrényeké 13 mm. A szekrények rendelhetők 10 cm magas alumínium dísz félmlábbal. Szélességük 811 mm és 410 mm, illetve tolóajtós szekrényeknél 1004 mm és 1204 mm. Mélységük 404 mm, az akasztós és a fénymásoló tartó szekrényé pedig 600 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval, üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnnyel. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egymásra rakhatóságot, ezáltal lehetősége van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra. A szekrénytest háromféle vastagságú, mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben
kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, a fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A fogantyú anyaga fém; fekete, króm és matt króm színben, 96 és 128 mm-es furattávolsággal. A szekrényeket igény szerint biztonsági zárakkal is ellátjuk. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 28 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.

ASZTALOK

Az asztallapok és a lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamit excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120 fokos kialakításban), tárgyaló elemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat.

KONTÉNEREK

A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetően két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm. Magassági méretek: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőtalp mélysége 573 mm, az asztal magas konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, illetve részben vagy egészben függesztő regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak. A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetőtalp 28 mm, az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a
fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acélteleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgő magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

KIEGÉSZÍTŐK

Az irodai munkát különböző kiegészítők – asztalrátétek, paravánok, műanyag és faforgácslap klaviatúratartók, görgős számítógép toronytartók, dohányzóasztalok, virágtartók és virágládák, valamint falifogasok teszik még kényelmesebbé. Az asztalrátéek hossza 804 mm-től egészen 2004 mm-ig terjed. Magasságuk 440 mm, mélységük pedig 311 mm. A kiegészítők színválasztéka megegyezik az asztalokéval. A bútorlap paravánok csak az asztallap színével megegyező színben kérhetők. A plexi paravánok lehetnek bordó, zöld, kék, feket és tej színezetűek. A faforgácslap klaviatúratartók szélességi méretei: 636 és 766 mm. A műanyag klaviatúratartó lehet fekete vagy szürke színű. A görgős számítógép toronytartó minden színben rendelhető. Dohányzóasztalok, virágtartók és falifogasok csak színazonosan kérhetők. Az asztalrátétek tetőlapja és oldalai 28 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS rendszerű környezetbarát élléccel lezárva. A polcok 18 mm-es vastagságúak, 1 mm-es ABS élzárással. Minden egyes elemnél a polcok kivehetők. A faforgácslap klaviatúratartó 18 mm vastagságú alkatrészekből készül. A klaviatúratartó lapot görgős fém fiókcsúszón lehet mozgatni. A virágláda, virágtartó oszlop és a dohányzóasztal egy típusa csak 28 mm vastag elemekből kerül összeépítésre, míg kétféle dohányzóasztal csak 18 mm anyagvastagságú alkatrészeket tartalmaz. A virágláda tartozéka egy műanyag kivehető tálca. A bútorlap paravánok minden esetben 18 mm vastag faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS élzárással. A toronytartó anyagvastagsága 28 mm, élzárása 1 mm-es ABS, a görgő magassága 54 mm. Az előszoba fal lehet három vagy négy léces, 18 mm-es anyagvastagsággal és 2 mm-es ABS élzárással. Az akasztó hozzá műanyag, melynek színe lehet fekete vagy ezüst.


LETÖLTHETŐ ANYAGOK

pdficonVénusz-bútorcsalád termékkatalógus

 


KÉRJEN AJÁNLATOT:

Termék neve

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

preloader