• Üzlet és levelezési címünk:
  3530 Miskolc, Corvin utca 1. B. ép. 3.
  Bemutatóterem telefon: +36 46 615 562
 • Központi telefon, fax: +36 46 328 709
  E-mail: iroda@iroda2000.hu

© 2020 IRODA2000 Kft. | Minden jog fenntartva

Rólunk

>
Rólunk

Iroda 2000 Kft.

Az IRODA 2000 Kft. 1995-ben alakult, a Cég nevének megválasztását nagyban meghatározta az akkor közelgő „2000”-es, sejtelmes évszám. „Milyen lesz 2000?”, „Milyenek lesznek az új évezred munkahelyei, irodái?”. Ezek a kérdések és a rájuk adandó válaszok vezettek a névadáshoz: legyen IRODA 2000 Kft.! Akkor még nem sejtettük, hogy 2020-ban is írunk majd számlát ezen a néven….

Magyar tulajdonban álló Cégünk elsősorban külföldi gyártókkal és beszállítókkal kezdett el dolgozni. Az olasz gyárakban készülő irodabútorok mutatták a 2000-es évek fő irányvonalait. A gázrugós, görgős, állítható támlás forgószékek új élményt adtak a napi nyolcórás ülőmunkának, a számítógépes munkahelyekhez pedig új trendet mutató asztalokra, gép- és monitortartókra volt szükség. Az „olasz dizájn” pedig sikeres lett!

A kezdeti szakaszt követően a külföldi beszállítók és gyártók mellett egyre erősebb és biztosabb gyártást, minőséget és szállítást képviseltek a Cégünkkel kapcsolatba került hazai gyártók.

Az IRODA 2000 Kft. történetének meghatározó éve 1999 volt, amikor elindult az együttműködés a mai napig is legjelentősebb beszállítónknak minősülő, akkor már 10 éve működő magyar gyártóval. A két cég közötti korrekt üzleti kapcsolatnak köszönhetően egyre több irodába kerülhetett magyar irodabútor, egyre több intézmény, iskola, kórház és szálloda választotta és választja mai napig ezeket a magyar termékeket és az IRODA 2000 Kft. által nyújtott szolgáltatásokat. A termékek minősége, a helyszíni felmérés alapossága és gyorsasága, a látványtervek készítése, a gyors és precíz szállítás, beállítás és szerelés egyre több és több megrendelést eredményez.

Cégünk Miskolc belvárosában található, saját tulajdonában álló bemutatóterme folyamatosan lehetőséget biztosít mind az irodai, mind a lakossági érdeklődőknek a forgalmazott termékek megtekintésére és kipróbálására, a minőség ellenőrzésére.

Az egyedi értékesítések mellett az IRODA 2000 Kft. egyre több irodaház és intézmény, közintézmény teljes bútorozását végzi, munkáit beszállítóként, alvállalkozóként a Magyarországon dolgozó építőipari cégek körében is elismerés övezi. A megrendelői elvárásoknak mindenben megfelelő teljesítések eredményeként működési területünk mára már az egész országot lefedi, így rendszeresen indulunk ajánlattevőként nyílt közbeszerzési eljárások és egyéb versenykiírások keretein belül megpályázható munkákon. Napjainkban már büszkén mondhatjuk, hogy Cégünk forgalmának 60%-át az ezen közbeszerzéseken illetve pályázatokon elnyert munkák adják!

Munkatársaink jelentős része több éve, évtizede a Cégnél dolgozik. Minőségi és precíz munkát végeznek mind az irodában pályázatokat, árajánlatokat készítő, mind a szereléseket végző kollégák, hiszen rendkívül fontos, a minőség garanciáját jelentő szempont számunkra a saját szállítóeszközzel, főállású dolgozókkal történő precíz szállítás és hibátlan szerelés!

Cégünk az évek folyamán több minősítésbiztosítási rendszerben is tanúsítványt szerzett, hiszen ezen követelményeknek való megfelelés ma már alapvető feltételét képezi minden jelentős pályázatnak. Folyamatosan fejlesztünk, fejlődünk, gépparkot és eszközöket vásárolunk, hogy az eddigiekben tőlünk megszokott magas minőség biztosításával továbbra is meg tudjunk felelni az újabb és újabb elvárásoknak.

Az IRODA 2000 Kft. tevékenységének alapelve: A kifogástalan minőségben legyártott és a konkrét igényeknek, kiírásnak, tervezésnek megfelelően, sértetlen minőségben átadott termékek elengedhetetlenek a további évek, évtizedek eredményes működéséhez!

Legyen irodája az
Ön sikerének, otthona
a család kényelmének titka!

Tanúsítványok

Irodabútor és lakásbútor kis és nagykereskedelme.

Kapcsolat

 • iroda@iroda2000.hu
 • Bemutatóterem:
  +36 46 615 562
 • Iroda:
  +36 46 328 709
 • Hétfő-Péntek:
  9:00 – 17:30
  Szombat:
  zárva
  Vasárnap:
  zárva

© 2020 IRODA2000 Kft | minden jog fenntartva | Készítette: RK-TEAM Digital kft.

Adatkezelési tájékoztató | ászf

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.